Betfair hestevæddeløb

Vind med Betfair hestevæddeløb

Er du ligesom så mange andre vild med at vinde, og kan du godt lide at sætte penge på diverse sportsgrene? Hvis du er en haj til betting, så vil du helt sikkert også synes, at spil på heste er sjovt. Lige nu har du muligheden for at spille på Betfair hestevæddeløb, hvor du får en udbyder, der virkelig kan sit kram. Der er styr på tingene, og du får mange forskellige spiludbud hver dag. Du behøver slet ikke holde dig til en sportsgren, for du finder en verden at spilmuligheder hos Betfair. Men netop Betfair hestevæddeløb er en helt ny ting, da der tidligere har været monopol på at udbyde spil på heste. Derfor har væddeløbssporten ligget hos Danske Spil, både når det gælder hunde og heste. Men fra den 1. januar 2018 har du kunnet spille på heste hos mange forskellige bookmakere, og her får du masser af gode argumenter for at vælge netop Betfair, som er en af de store aktører på det danske marked.

Når du spiller, uanset om det er på casino eller betting, så vil du rigtig gerne vinde mange penge. Og med hestevæddeløb har du rent faktisk chancen for at rende med den helt store pengepræmie i hænderne. Som med alt anden sport, så kan du vinde flere penge, des større risiko du løber. Derfor skal du ud i de store kombinationsspil for at vinde gode penge hos Betfair hestevæddeløb. Men rammer du rigtigt i de forudbestemte løb som i eksempelvis V75, så kan du godt se frem til en gevinst, der kan være på størrelse med gevinsterne i Lotto. Her har du blot indflydelse på dit held, da viden er en stor del af at vinde på hestebetting. I år 2017 vandt en heldig dansker 700.000 ved at kende vinderen af seks forskellige løb i kombinationsspillet V64.

Indbetalingsbonus til Betfair hestevæddeløb

Hvis du ikke lige har den store startkapital til at kaste dig ud i spil på heste, så vil Betfair gerne hjælpe dig godt på vej. Derfor har de lige nu en flot velkomstbonus til alle sportsinteresserede, og du behøver ikke begrænse bonussen til en bestemt sportsgren. Du kan dermed bruge den på mange forskellige ting, uanset om du spiller 10 kr. eller 100 kr. hver gang. Du får 100% på din første indbetaling op til 2000 kr. Du kan således indbetale dét, du synes, du har råd til, og så vil Betfair matche det indskud. Så har du lige pludselig lidt flere penge at spille for online.

Når du vil bruge dine bonuspenge, kan du sætte dem på forskellige ting hos Betfair hestevæddeløb. Du kan spille på hestevæddeløb over hele verden, men de mest almindelige er i Norge, Sverige og endda i Danmark. Også Storbritannien afholder jævnligt hestevæddeløb, hvor du kan satse nogle af dine bonuspenge. I Danmark har vi ni væddeløbsbaner, som du blandt andet finder i Charlottenlund, Skive, Odense og Aalborg – du har altså rig mulighed for at opleve et løb live, hvis du virkelig vil mærke suset fra hestene.

Da hestevæddeløb første gang så dagens lys, begyndte man inden længe også at kunne spille på løbene. Mange spilleglade mennesker flokkedes til væddeløbsbanerne, og i dag håber man på samme spillelyst fra de mange gamblere. Efter indførslen af Betfair hestevæddeløb fra år 2018 kommer drømmene måske til virkelighed, og der er gjort meget for at trække nye spillere til den ellers lidt ukendte sportsgren.

De bedste Betfair hestevæddeløb odds

Hestevæddeløb har en lang tradition bag sig, og det er en sport, som mange har et billede af i hovedet. Det gælder om at være hurtigst på en oval bane, og når du spiller på hestene, kan du få forskellige Betfair hestevæddeløb odds, alt efter hvor stor en risiko du tager. Et af de mest gængse spil er, at du spiller på vinderen af løbet. Du kan også spille på Plads, hvor du forudser en hest, der ender i top tre. Kombinationen af de to kaldes ofte V/P, hvor du spiller på en hest, der skal vinde, og en, der skal ende i top tre. Vil du ud i de helt store kombinationsspil, hvor præmierne er rigtig store, men chancerne små, så skal du kigge på V64, V75, V86 og alle de andre. Her skal du forudsige vinderen af en række på forhånd udvalgte løb – helt op til otte forskellige løb kan forekomme.

For at kunne forudsige så mange forskellige udfald kræver det en del viden om feltet. Der findes masser af hjemmesider, hvor du kan tilegne dig viden og hestene og deres teams. Blandt andet kan du blive meget klogere hos Betfair hestevæddeløb, hvor du også finder information om sportsgrenen og de forskellige odds. Derudover skal du ikke helt afskrive at kunne følge med i de forskellige løb, for du har mange muligheder for at se løbene live. Så kan du virkelig få pulsen i vejret, når du har sat 100 kr. på løbets underdog, men du kan se, at den kommer godt ud af startboksen. Betfair hestevæddeløb er sjovt og spændende, og det er slet ikke en antik sport, selvom den har mange år på bagen. Du kan dermed godt begive dig ud på tynd is og komme i gang med at spille på heste med det samme.